Nieuws


Achter de schermen

jan 22, 2020

Achter de schermen van het leven van onze bewoners

Meer


Nieuwe kunstwerken van Lucia Krols sieren onze lounge bar

nov 21, 2019

Lucia Krols (Luske) heeft aan de academie van Antwerpen schilderkunst, etsen en kalligrafie gestudeerd. Ze is een zeer gepassioneerde kunstenares.

Overal in  België, Nederland, Frankrijk, Noorwegen, waar ze ook komt, schildert ze de mooiste landschappen, huisjes, vergezichten. Ook dingen die er nu niet meer zijn heeft ze geschilderd zoals de terrils van de mijnen in Limburg.
Sinds kort kunnen we haar schilderijen bewonderen in de lounge bar van Residentie Vivasse. Kom zeker een kijkje nemen !

 

 

Meer
La Vie en Rose in Vivasse

okt 21, 2018

Op donderdagavond 11 oktober kleurde residentie Vivasse volledig in het roze. Annemie Struyf bracht pakkende levensverhalen over de Belgen die ze leerde kennen in Frankrijk in het kader van haar TV reeks "La Vie en Rose". Met vallen en opstaan proberen deze mensen hun levensdroom in La Douce France waar te maken. 150 aanwezigen genoten met volle teugen van deze zeer geslaagde avond.

VIVASSE komt op tegen kanker !

okt 21, 2018

Vivasse strijdt mee tegen kanker ! Op zondagnamiddag 14 oktober mochten wij Emmy Cassiman en haar band verwelkomen in Vivasse voor een aangrijpend concert. Dit concert was ten voordele van 2 fietsteams die in 2019 10.000 euro willen inzamelen voor Kom op tegen Kanker. Voor de 150 aanwezigen was het, net zoals de naam van de fietsteams "GENIETEN"van begin tot einde ! Bedankt aan alle aanwezige familieleden en vrienden van Vivasse voor deze onvergetelijke namiddag.Residentie Vivasse = HARTVEILIG!

apr 13, 2018

Residentie Vivasse beschikt over een AED-toestel (Automatisch Externe Defibrillator). Bij levensbedreigende hartritmestoornissen analyseert het toestel het hartritme van het slachtoffer en bepaalt het automatisch of een stroomstoot het slachtoffer kan helpen. Al onze medewerkers kregen een opleiding in reanimatie en gebruik van het toestel. Bovendien geeft het AED-toestel gesproken instructies en leidt het de hulpverlener door de reanimatie tot de professionele hulpverleners kunnen overnemen.

Meer


Voordracht Sana methode door Sandra Bekkari

mrt 2, 2018

Op 6 februari vond in Residentie Vivasse een voordracht plaats georganiseerd door de Liberale mutualiteit. Sandra Bekkari gaf een uitgebreide uiteenzetting over haar ontwikkelde "Sana-methode", de perfecte leidraad op weg naar een gezond, slank en energiek leven. Niet minder dan 140 bezoekers kwamen langs, ook onze residenten namen deel aan de voordracht.

MeerMaak kennis met residentie Vivasse! Opendeurweekend op 18 en 19 maart 2017

mrt 7, 2017

Residentie Vivasse opende de deuren op 2 februari 2017. Om de residentie voor te stellen aan het brede publiek organiseren we een opendeurweekend tijdens het weekend van 18 en 19 maart. Binnen een aangenaam kader kan u kennismaken met de faciliteiten en dienstverlening dewelke binnen residentie Vivasse aangeboden worden.  Iedereen welkom van 10 tot 17 uur.

 

Meer


Opening Vivasse

nov 25, 2016

De voorziene opening van residentie Vivasse werd door een vertraging in de oplevering uitgesteld. Indien zich geen verdere wijzigingen voordoen in de planning zal residentie Vivasse de deuren openen op 19 december 2016. Voor meer info betreft het huren van een flat en/of verhuizen kan u terecht bij mevr. Liesbeth Bauwens: 0491 37 28 93

Meer


Komt dat zien!

apr 29, 2016

De eindmeet van de bouwwerkzaamheden komt stilaan in het vooruitzicht. Behoudens uitzonderlijke omstandigheden zullen de eerste bewoners hun intrede kunnen nemen vanaf 15 oktober 2016. Heeft u vragen rond wonen in Vivasse of wil u een kijkje nemen in de modelflat, kom dan gerust langs op één van onze kijkdagen:

  • Elke dinsdag van 9u tot 12u
  • Elke woensdag en vrijdag van 13.30u tot 16.30u

Past een ander moment beter? Geen probleem, maak dan een afspraak met Mevr. Liesbeth Bauwens, 0491 37 28 93. Wij helpen u graag verder.

 

Meer


Modeflat te bezichtigen

dec 4, 2015

Residentie Vivasse toont inmiddels haar mooie contouren.

Tijd dus om ook vorm te geven aan het interieur! Een team ijverige mensen neemt deze opdracht met veel enthousiasme ter harte. De eerste resultaten zal u reeds in het voorjaar 2016 kunnen bewonderen. Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk te kunnen ontvangen in de modelflat!

Binnenkort meer nieuws!

Nieuws